dimecres, 30 de desembre del 2009

Control Parental


Glubble per al Firefoxdisponible: http://www.glubble.com
Preu: Gratuït
Descripció: La internet segura i divertida per a menors de 12 anys
Glubble està creat des de zero i publicat per Glaxstar, una empresa basada en la «tecnologia Mozilla» i encarregada de complements populars i oficials, com ara Joga.com, del.icio.us classic 1.0, Yahoo! del.icio.us 2.0 i el darrer llançament, l'edició especial d'eBay per al Firefox, «Firefox eBay Edition».

Glubble ha estat dissenyat específicament amb l'objectiu d'impulsar l'adopció del Firefox per a tots els membres de la família que vulguin participar de manera remota en ajudar que els més menuts de la família descobreixin les bondats d'Internet.

No es tracta d'un filtre basat en regles, sinó que es basa en un concepte de «llocs permesos», un espai on s'agrupen els «Glubbles». Els membres de la vostra família i amics poden ajudar a gestionar a distància l'espai Glubble del vostre infant, alhora que aquests canvis s'actualitzen automàticament essent efectius en qualsevol còpia del Firefox amb Glubble instal·lat que pugui fer servir el vostre fill.

Per als més petits, Gubble canvia la interfície d'usuari del Firefox sobre la marxa, habilitant dos tipus d'interfície d'usuari: una basada en l'edat de lectura, i l'altra per a infants que encara no llegeixen, totes dues amb el miniatures a la barra d'adreces d'interès.

Glubble treu automàticament els resultats dels motors de cerca, com google.com, que no coincideixen amb llocs permesos de l'espai Gubble del vostre fill, al temps que mostra resultats dels llocs que se'ls permet veure, per tal d'ajudar-lo a descobrir nous continguts des d'Internet.

Aquesta itinerància en els resultats i altres modificacions, es poden aprofitar gràcies a estar basat en l'estàndard «d'un sol clic» del Firefox. Això significa que, quan el vostre fill faci servir Gubble en equips diferents, trobarà que, per descomptat, disposa de la mateixa configuració i protecció en tot moment. Evidentment necessitarà emprar el Firefox amb Gubble en cada equip que el vostre fill pugui fer servir, però aquest és el nostre objectiu: Difondre aquesta seguretat a les famílies dels nens petits, gràcies al Firefox.

Trobareu que Glubble ve amb una compilació de llocs web que es suggereixen com a adequats per als menors de 12 anys, i que la vostra família pot administrar fàcilment, afegint o esborrant, per tal de configurar el contingut d'Internet al que tindran accés els menuts de la casa.

OBSERVACIÓ:

Aquesta dada és interessantísima per al desenvolupament dels més menuts a casa.
És important que aquests, cresquin amb les noves tecnologies, ja què, són el futur de la nostra societat, però el que no volem, és que veguin les seves debilitats, sinó que aprenguin a utilitzar-lo correctament.
Aquesta eina, permetrà desde casa, que els més menuts progressin en aquest món, amb la despreocupació dels més grans.
Els nens podràn experimentar, i els adults, estar tranquils; no poden estar fent res dolent.