dimecres, 30 de desembre del 2009

Penúltim dia de seminari!

Penúltim dia de seminari a la vila de Blanquerna!
Després de dues sessions d'entrevistes individualitzades, el nostre seminari retorna la el camí, per a seguir amb més lectures de companys, i amb l'entrega del treball: va de mestres.
Va de mestres és el títol del segón llibre llegit a l'assignatura de seminari. Aquest, consta de moltes cartes adreçades a futurs treballadors en l'àmbit educatiu.
Dites cartes, aconsellen, propossen, i comenten aquesta futura feina.
A sigut un treball molt amé, ja que, ens a endinsat una mica més en el nostre futur món, en el qual, ens donem compte, que ha de ser vocacional: hem d'acompanyar a aquestes petites criatures a formar el seu futur, i tenim molta responsabilitat.
Com bé comento en un dels apartats del treball, podem relacionar aquest llibre amb el ja llegit a l'assignatura d'Antropologia; El tono de la enseñanza, que sempre recalca la importància dels nens, i que són pots encara per omplir, feina que ens correspón a nosaltres, els mestres.
Crec què, és un llibre molt interessant de llegir, ja que ha sigut escrit per dos autèntics professionals i experienciats professors.